ASH pranon h umbjen, fåjin do e hedhè pse nuk i ka pasur komisionerët e BESËS

ASH ja sot nëpërmjet sekretarit gjeneral të saj, Arben Taravarit ka kërkuar që ata si subjekt politik të kenë anëtarin e saj në KSHZ dhe tja marrin komisionerët Lëvizjes Besa, nëpërmjet VMRO së brenda në KSHZ.

Njohësit e kësaj çështje tregojnë se një gjë e tillë është e pa mundur, duke e ditur se ligji tregon qartëson se partia e cila ka më së shumti vota nga zgjedhjet e fundit i takon reklamimi dhe komisionerët.

Reklame

ASH me veprimet e fundit siç duket po e pranon humbjen para kohe, duke kërkuar alibi për tu arsyetuar pas zgjedhjeve se po ti kishim komisionerët e Besës, zgjedhjet do të ishin të fituara.