ASH Tetovë demanton se do ti bojkotoj zgjedhjet

Advertisment

Demant nga Aleanca për Shqiptarët – dega Tetovë

Aleanca për Shqiptarët, është subjekt i mirëorganizuar dhe demantojmë lajmet se do të bojkotojmë zgjedhjet. Një vendim i tillë nuk është marrë në Kryesi të Degës së Tetovës, pêr Bojkot!

Reklame

Aleanca për Shqiptarët ka organe më të larta siç është Kryesia Qendrore dhe Kuvendi Qendror. Kryetari jonë Ziadin Sela është për koalicionim trepalësh, dhe vendimi për koalicionime do të merret në organet më të larta të partisë, siç është Kryesia Qendrore dhe Kuvendi Qendror.

Aleanca për Shqiptarët,
Dega Tetovë.