Astrologët e parashikojn 2020 vitë të pafavorshëm për Zaevin dhe Mickoskin, Ahmeti stabil

Viti 2020. Numerologjia këtë e sheh nga një këndvështrim tjetër.

Maqedonia, sipas numerologëve, gjendet në fushën numër 4, që do të thotë se do të jetë një vit konservator.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Astrologu, Simeon Atanasovski, thotë se janari nuk do të jetë muaj i mirë për LSDMnë. Astrologu i njohur, thotë se edhe për liderin e VMROsë,

Hristijan Mickoski muajt e parë të vitit të ri, nuk do të jenë të favorshëm.
Viti do të jetë stabil edhe për Ahmetin./TV21