Aurora dhe Elona Meta, motrat shqiptare që po luftojnë koronavirusin në Gjermani

Aurora dhe Elona Meta janë dy motra shqiptare të angazhuara në mjekësinë gjermane dhe në këto momente të veshtira po përballen me epideminë. Në këtë shtet ka të angazhuar diku rreth 18 mijë shqiptarë në sektorin e Shëndetësisë, kurse motrat Meta që punojnë në Hanover të Gjermanisë, kanë thënë se nga ana statistikore shihet se ky vend po e përballon mjaftë mirë Koronaviorusin, shkruan Gazeta Lajm.

Sfida është që ta kalojmë pikun e valës së Koronavirusit dhe jemi duke e përjetuar në këto javë. Janë java tjetër ose dy javët në vijim, pasi që numri i rasteve është duke u rritur dhe numri i vdekshmërisë nuk po bie ende”, ka thënë Autora Meta-Dollenberg .

Sipas tyre, nga ana mjekësore mund të thuhet se nuk kemi të bëjmë me një grip të zakonshëm.