Home Authors Posts by S F

S F

5382 POSTS 0 COMMENTS

Reklama

# ____________________________________ # ____________________________________ #

Lajmet e fundit

Ish ministri grek: Në monumentin e Aleksandrit në Shkup shkruan se...

Vazhdon pakënaqësia e qytetarëve rreth vendosjes së tabelave të reja të disa monumenteve të ‘’Shkupit 2014’’ si dhe largimit i diellit të Verginës nga...