Home Authors Posts by S F

S F

8659 POSTS 0 COMMENTS

Lajmet e fundit

Grubi: Do të bëhet këto ditë edhe kufiri Bellanoc – Stançiç

Artan Grubi Kur propozuam VETING të tërësishëm të politikanëve, gjykatësve dhe prokurorëve për të ardhë deri tek drejtësia joselektive dhe sundimi i mirëfilltë i ligjit,...

Reklama

#