Autoritetet kontradiktore! Njëherë thonë rastet erdhën nga iftaret, pastaj u rrit testimi (VIDEO)

Autoritetet assesi të formojnë një qëndrim të përbashkët se pse erdhi deri te rritja e numrit të të infektuarve. Lokalizimi I rasteve në komunën e Çairit e cila konsiderohet si njëra ndër komunat më të dendura në Evropë, pasi ka rreth 100 mijë banorë në 3.5kilometra, bëri që autoritetet shëndetësore të sjellin përfundim se rritja e rasteve të të infektuarve ka ardhur si rezultat i tubimeve gjatë iftareve dhe festës së bajramit.

Për këtë drejtori i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse tha se është i zhgënjyer.

Reklame