Autoritetet turke organizojnë transportin falas për refugjatët sirianë në kufirin grek (VIDEO)

Refugjatët sirianë të vendosur në Turqi po mbërrijnë në një numër të madh në kufijtë e Greqisë dhe Bullgarisë. Ankaraja ka njoftuar më parë se nuk do t’i ndalojë më refugjatët ose migrantët të largohen drejt Evropës.

Për më tepër, autoritetet turke po organizojnë transportin me autobusë falas për ta në vendet kufitare. /tesheshi

Reklame

VIDEO:

 

https://youtu.be/Frf_hqMivZU