Avdiu: ‘Çfarë muhabeti bajkan në xhami, qysh mu mbrojt prej gjahut të grave’ (VIDEO)

Zana Avdiu:

“Ju apeloj: kshirni burrat, nderoni, respektoni e afroni, mbajeni afer e bani çmos, se bota ka 7.8 miliard njerez. Prej tire di pike di miliard jane meshkuj, 5.6 miliard jane femra. Prej meshkujve diqind milion jane ne burgje, qe ta kuptoni se vetem di miliard meshkuj jane mbi toke, perballe 5.6 miliard femrave. Ta marrin burrin prej shtrati. Dhe kuptone se meshkujt jane ne rre*zik, jane te sulmum, jane te atakum”…

Nje hoxhe po iu flet grave, nga nje xhami e mbushun me burra. Ata burrat tu kqyre mes veti, e tu e paramendu veten si te dalin prej deres se xhamise tu i ki*dnapu grate..e tu mos me iu lane vend kund. Tu u ndi ata te kerc8enum. Cfare muhabete bojkan ne xhami. Na kujto qe ata mblidhen aty per Zotin. Keta qysh mu mbrojte prej gjahut te grave.

Po e paramendoj nje grua tu ia ba hoxhes “fiuuu fiuu.. cfare pjeshku”.