Avziu: BDl ka rritur përqindjen e shqiptarëve në administratë nga 2 në mbi 20 për qind

Adem Avziu nga Bashkimi Demokratik për Integrim ka folur sot rreth administratorëve dhe të arriturave të BDlsë.

Ai tha se Bashkimi Demokratik për Integrim ka punësuar rreth 25 mijë nëpunës administrativ, po ka rritur edhe përqindjen e shqiptarëve në administratë nga 2 në 20 për qind. Ai përmendi edhe miratimin e ligjit për administratorë.

Reklame

Nga 1 qershori Avziu tha se nëpunësit që kanë kryer shkollim të lartë do të kenë mundësi të kërkojnë sistematizim në vendin e punës.

Ai tha se BDIja do të mbështes hapjen e vendeve të reja të punës. Edhe Avziupërmendi vetingun por edhe përmirësimin e jetës së qytetarëve.