Aziri: Artan, hiqe kishën në Kalanë e Shkupit, trego fuqinë tënde!

Nënkryetari dhe deputeti i ASH-së, Elmi Aziri përmes një postimi në facebook ka shkruar në adresë të zv/kryeministrit Artan Grubi duke shkruar:

Kur jemi te fuqia politike! Në këtë kohë para 10 viteve Artan Grubi ftoi shumë djemë të rinj shqiptarë për të mos lejuar ndërtimin e një gërmadhe në Kalanë e Shkupit që dukeshte si kishë por “nuk” ishte kishë edhe pse mundë të përfundonte si kishë!

Artan më i fuqishëm se sot politkisht nuk ke qenë kurrë!

 

Urdhëro hiqe kishën në Kalanë e Shkupit! Tregoe fuqinë tënde!”, ka nënvizuar Aziri, i nxitur nga intervista e Grubit në Click Plus në TV21.