Aziri: Në komunat që drejtohen nga ASH nuk kemi ndonjë rast të prekur nga virusi

Elmi Aziri nga ASH-ja, thotë se në komunat që drejtohen nga ASH nuk kemi ndonjë rast të prekur nga virusi.

Pyetjes nëse ka apo jo sapunë në shkollat që ndodhen në Komunat e drejtuara nga ASH, Aziri jep përgjigje jo të drejtpërdrejt. Sipas tij Komunat e drejtuara nga kjo parti kanë treguar rezultate më të mira dhe shton se këto komuna janë të gatshme të ballafaqohen me problemet eventuale.