Aziri: Turizmi dhe gastronomia kanë humbur 218 milionë euro, Qeveria u ndau vetëm 17 milionë euro

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri në emisionin Click Plus ka deklaruar se sipas të dhënave, sektori i turizmit ka pësuar humbje në vlerë prej 218 milion dollar nga periudha kur kemi hyrë në pandemi.

Sipas Azirit, ndihma që Qeveria i ka ndarë sektorit të turizmit dhe gastronomisë nuk është I mjaftueshëm.

Reklame

Aziri tha se Qeveria këtyre dy sektorëve u ka ndarë vetëm 17 milion euro.