Azizi: Lëvizja Besa është shembulli më i mirë për respektimin e masave mbrojtëse për parandalim nga Covid-19

Advertisment

Kandidati për deputet nga radhët e Lëvizjes Besa, Adnan Azizi, në emisionin Koha për debat ka folur në lidhje me respektimin e protokoleve të qeverisë për mbrojtje nga Covid-19.

Azizi thekson se fushata e Lëvizjes Besa, gjegjësisht koalicioni ”Mundemi” ka respektuar në mënyrë strikte dhe të përpiktë masat mbrojtës gjatë fushatës zgjedhore të 15 korrikut.

Reklame