‘Bab, më ço te gjyshi’/ Të nd arë për së gjalli, ‘Le Iene’ gjen djalin shqiptar në kampin e ISIS (VIDEO)

149

Konferencën për shtyp këtë të premte Edi Rama e nisi me rastin e një djali të bll okuar në një kamp sirian ku strehohen gra dhe fëmijë të personave të lidhur me ISIS.

Rama u shpreh se kjo nuk është një çështje ambasadash kjo është një situatë shumë më e komplikuar. Kryeministri theksoi se këtë ia ka sqaruar edhe babait të djalit.

Unë nuk e kam ndjekur por më ka lënë të kuptohet se çështja e djalit të m itur është një çështje vullneti nga ana jonë apo e ambasadorit. Kjo është e pavërtetë.