Babai dhe nëna shqiptare shp ërthejnë në lot, e gjejnë vajzën pas 22 vitesh (VIDEO)

Një vajzë 36 vjeçare shqiptare është gjetur pas 22 vitesh. Kjo është pasqyruar në emisionin “Pa gjurmë” të Report TV.

Bëhet fjalë për Teuta Ibrahimin e cila para njëzet e dy vitesh kishte humbur gjurmët dhe kishte shkuar me një person në një vend evropian.

Për këtë lajm të shumëpritur padyshim se prindërit e Teutës mbetën “të shtangur”,