Ballistët përkrahin Kosovën: Obligim kombëtar

Në mars luhet ndeshja ndermjet Maqedonise dhe Kosoves ne Shkup, ndeshje kjo me rrendesi te vecante pasi i jep mundesi njees perfaesuese per tu ngjitur ne ligen e Kombeve.

Ballistët do përkahin Kosovën dhe këtë e kanë bërë të ditur nëpër jet faqes zyrtare në Facebook.

Ja dhe postimi i plotë:

OBLIGIM KOMBËTAR PËRKRAH VËLLEZËRVE SHQIPTARË!

Nuk mund askush ti ndaloj ndjenjat e hiç më pak të harroj dhe të shkeli amanetin e lashtë, se VËLLAU është për VËLLANË !
Vëllezër jemi edhe ne këtu në Tetovë dhe me të gjithë anembanë!
PO për KOSOVËN/DARDANINË tonë SHQIPTARE, kundër sllavëve!
BALLISTËT me të gjitha forcat drejt Shkupit, në arenën ADEM JASHARI!
NE KEMI LINDUR PËR TI SHËRBYER SHQIPTARISË.