Ballistët sigurojn 1000 bileta për Shvercerat

BALLISTËT SIGUROJNË 500-1000 BILETA PËR TIFOGRUPIN MYSAFIR!!!

Me të gjitha përpjekjet maksimale, me shtypje të pandalshme nga ana jonë, kemi siguruar nga kryesia klubit tonë 500 deri në 1000 bileta për tifogrupin mysafir “shvercerat shkup”, të cilët kishin dëshirë të jenë prezent në stadiumin e Tetovës me datë 08 Maj 2022 në ndeshjen “SHKËNDIJA” -vs- “slloga jugomagnat” e cila fillon në ora – 17:00’.
Nga dita e djeshme, antari jonë e ka kontaktuar ish liderin e tyre O.B. të cilit ja ofruam biletat e ndeshjes (nga 500 deri në 1000 bileta)!
Përgjigje nuk morëm menjëherë, duke e pritur që të konsolidohet me grupin e vetë dhe ditën e sotme të përgjigjen saktë, se sa bileta t’ju dorzojmë!
Sot, reth orës 12:00’ antari jonë i njejtë përsëri e ka kontaktuar O.B. duke i thënë se ku doni t’ua sjelim biletat, mirpo përgjigja e tij ishte “Më mirë të mos jemi prezent, sepse urrejtja dhe fyerjet kanë kanë aritur kulmin ndërmjet dy tifogrupeve tona”!
Tani duke u nisur nga kjo që ju u përgjigjët, pse vallë kërkuat t’ua hapim derët e stadiumit?!
Pse na kritikuat dhe na ofenduat sikur të ishim patriotë të “rrjeteve sociale”, bile na ofenduat se ne nuk paskemi edhe fare mentalitet?!
Nuk e menduat mirë, se sa mikëpritës jemi dhe se ne gjejmë bileta “speciale” për ju?!
Edhe sa herë duhet t’ua bëjmë me dije se mos u merni me BALLISTËT, por filloni punoni, rrituni dhe forcohuni, por jo për ne, por për armikun e përbashkët tonin!

Reklame

NJË GJË MIRË E DINI, POR DUHET EDHE TA MBANI MEND!
NE KEMI QENË QYTET MIKPRITËS NGA KOHA E LASHTË DHE SOT E KËSAJ DITE ASNJË SHQIPTARË NUK ËSHTË SULMUAR NË TETOVË NGA ANA JONË!
POR EDHE KURRËN E KURRËS NUK DO TË RRIHET NDONJË SHQIPTARË, DERI SA TË JEMI NE KËTU TË GJALLË!
NE KEMI BESË, NE KEMI ZEMËR, NE JEMI SHQIPTARË TË VËRTETË!!!

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱