Banorët e Haraçinës: Nuk ka koronavirus, paniku përhapet pa nevojë (VIDEO)

Në Haraçinë e cila ndodhet 12 km larg qendrës së Shkupit, në kushte të gjendjes së jashtëzakonshme dhe rekomandime nga mjekët për të qëndruar në shtëpi, një numër i madh i banorëve kishin dalë jashtë.

Makina, tezga të improvizuara, grupe me më shumë se dy persona. Kjo është ajo që dukej sot në Haraçinë. Sipas atyre që vendosën të dalin para kamerës, paniku rreth virusit korona është krijuar artificialisht.