Banorët e Siniçanit de pr esin bajramin nën qiell të hapur (VIDEO)

Advertisment

Për më shumë se 24 orë po qëndrojnë në këtë vend.

Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin.

Reklame

Banorët e Siniçanit dolën në protestë, për shkak se policia ka ndërprerë punimet për ndërtimin e ujësjellësit. Dje nga Sektori i Punëve të Brendshme dhe Prokuroria Publike e Tetovës thanë se policia duhet të tërhiqet, por forcat policore ende janë të pranishme në Siniçan.

Ja çka thonë banorët: