Banorët e Teqes mbrëmë vet i kanë kap lopatat, nuk presin nga komuna

77

Banorët e Lagjes Teqe mbrëmë në mënyrë të organizaur kanë filluar pastrimin e rrugëve dhe rrugicave që kanë qenë të bllokuara nga bora. raporton Tetova1.

Sipas tyre, ato nuk kanë kohë të presin intervenimin e komunës dhe për këtë arsye po pastrojnë rrugët në mënyrë vetanake.

Nga Komuna disa herë kanë bërë me dije që problemi më i madh i pastrimit të rrugëve dytësore dhe lagjeve është keqparkimi i veturave. /tetova1/