Banorët e Thumanës japin alarmin ‘Po vidhen shtëpitë e dëmtuara nga tërmeti’ (VIDEO)

32

Banorët e Thumanës japin alarmin ‘Po vidhen shtëpitë e dëmtuara nga tërmeti’

Per me shume shikoni kete VIDEO ku banoret ankohen se shtepite te cilet jane te demtuar dhe i kane leshuar , ato tanime po vidhen..

Per me shume shikoni keto pamje: