Banori i Pallçishtit dyshohet se ka falsifikuar dokumentet, i konfiskohet Golfi

Të martën rreth orës 11, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë,

e kanë privuar nga liria 25 vjeçarin E M nga Pallçishti i Epërm.

Reklame

Arsyeja e privimit nga liria ishte për shkak të dyshimit se ka kryer vepër pe nale ,,Falsifikim të dokumentit” dhe prej tij është konfiskuar vetura Golf.