Banorit të Dobroshtit ia vodhën veturën dhe e gjenë në Zhelinë

Dje (17-mars) rreth orës 19 në rajonin e fshatit Zhelinë të Tetovës është gjet mjeti ngarkues “Ford Eskord” me targa të Tetovës,

i cili në SPB Tetovë ishte raportuar si i vjedhur më datë 16-mars të këtij viti.

Automjeti i gjetur më vonë iu kthye pronarit E.J. (56) nga Dobroshti.

Merren masa për zbardhjen e çështjes.