Bardhyl Dauti takohet me kuzhinierin ndër më të mirët në botë me prejardhje nga Xhepçishti (FOTO)

42

Bardhyl Dauti ne takimin e tij ne Danimarke ishte takuar edhe me kuzhinierin e mirenjohur Rene Redzepi.

Ai ne rrjetin e tij social facebook shkruan:

Diskutuam për mubdësinë e investimeve potenciale në fushën e industrisë ushqimore dhe agronomisë, me kuzhinierin më të mirë botëror, Rene Redzepi (njeriun me prejardhje nga vendlindja ime, Xhepçishti dhe familjar i imi, i brezit të dytë). I urova për sukseset e tij në shkallë botëror. Takim inspirues ku diskutuam ide aktuale nga sfera e industrisë ushqimore!