Bashkohen xhamitë shqiptare në Zvicër

Advertisment

Dite madheshtore per komunitetin musliman shqiptar ne Zvicer.

Me 20 Shtator 2020 ne xhamine e Regensdorfit u mbaj kuvendi i bashkimit te dy organizatave ombrelle te xhamive te shqiptareve ne Zvicer, Ubishz dhe Bishz.

Reklame

Prej sot keto dy organizata shkrihen ne nje te perbashket qe mban emrin KMSHZ-Komuniteti Musliman Shqiptar ne Zvicer.

KMSHZ eshte perfaqesuesi unik i xhamive shqiptare ne Zvicer.