Bastiset një makinë në lidhje me hetimin e Mijallkovit (VIDEO)

Para stacionit të policisë në Kisella Vodë, është bastisur një makinë e tipit Golf.

Sipas informacioneve të TV21, makina është në pronësi të sigurimit të Mijallkovit, i cili sipas Prokurorisë tashmë është larguar nga vendi.

Reklame

Gjatë bastisjes, janë konfiskuar disa telefona Iphone dhe çanta me dokumente. Pasi që përfundoi kërkimi, u kthyen sërish në stacionin policorë për marrje në pyetje shtesë.