Bastri Bajrami i BESËS “betonon” Haraçinën si bastion të vetin

Kandidati për deputet nga radhët e Lëvizjes Besa në kuadër të koalicionit ‘Mundemi’ sonte në Haraçinë ka hapur shtabin. Në fotografitë e publikuara shifet një numër i madh simpatizuesve të Lëvizjes Besa dhe siç duket Bajrami po betonon Haraçinën si bastion të vetin.

Bastri Bajrami është kandidat për deputet nga koalicioni “Mundemi” dhe është në numër të favorshëm për t’u bërë ai deputet në ligjestlaturën e ardhshme.