BDI i demanton lajmet për formimin e qeverisë

Advertisment

BDI është parti transparente dhe të gjitha proceset i zhvillon me përfshirje dhe njoftim edhe të qytetarëve.

Për momentin, asnjë nga lajmet e shumta mediatike nuk janë të konfirmuara nga ana e jonë dhe gjithësesi se kur do të kemi diçka konkrete, do të ju njoftojmë.

Reklame

Kontaktet e vendosura paszgjedhore me LSDM dhe me partitë tjera janë kolegiale, miqësore, fillestare dhe gjithësesi në të mirën e vendit dhe të qytetarëve.

Bisedime për detaje siç janë prezantuar nuk janë zhvilluar e as dakorduar me asnjë nga palët.