BDI Likovë nesër zgjedh Kryesinë e re ,i pranishëm lideri i partisë Ali Ahmeti

19
#

Kuvendin Zgjedhor i Degës së Likovës pranë Bashkimit Demokratik për Integrim,nesër do të zgjedh kryesinë e re të partisë . Punimet do të zhvillohen në fillim në ora 15:00, në Likovë, restorani “Shemofemi” .

I pranishëm do të jetë edhe kreu I partisë , Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.