BDl e Dibrës e nis f uqishëm fushatën, 150 anëtarësime të reja (FOTO)

Në këto ditë të para të parafushatës, ku të gjithë meren se me kë të bashkohen, kujt ti ngjiten, apo kujt ti “llëpihen”, BDI e vetme por më e fortë se të gjithë bashkë ka filluar me pregaditjet e para përgaditore për formimin e shtabeve të degëve të BDI’së.

Në këtë vazhdë edhe dega e BDI në Dibër, sonte në një formë më të veçantë, me shumë entuziazëm e hapi shtabin e saj me mbi 150 anëtarsimet e reja, fuqishëm dhe me moton #edhenejemiBDI,, me besim të thellë në fitoren e 12 prillit, shprehën përkushtimin dhe vullnetin për të qenë në anën e fitimtarëve. Prandaj #ejanikëndej.

Reklame