BDl hap shtabin komunal zgjedhor në Tetovë (FOTO)

Bashkimi Demokratik Për Integrim sot hapi shtabin zgjedhor komunal në Komunën e Tetovës ku të pranishëm ishin antarë dhe simpatizant të kësaj partie por edhe funksioner të lartë.

Shefja e Shtabit në Tetovë njëherit edhe Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi i bëri thirje rinisë dhe të gjith të tjerëve të cilët besojnë në idenë se Maqedonia meriton të udhëhiqet nga një Kryeministër Shqiptar dhe të gjithë atyre që besojnë në vendosshmërinë krenarinë iden dhe guximin e kandidatëve të BDI-së në Njësin e 6-të zgjedhore të jenë aktiv 24 orë për të shpërndarë dhe për të përmbushur premtimin e Liderit Ali Ahmeti.

Reklame

Ajo ju bëri thirje të gjith skeptikëve se do të shihemi më 15 korrik