BDl – Saraj, pret fitore të madhe në zgjedhjet parlamentare

Dita ditës rritet mbështetja për Bashkimi Demokratik për Integrim në Saraj, kjo po dëshmohet nga përkrahja e qytetarëve në vendbanime ku paraqitemi

Shefi I shtabit zgjedhor Blerim Bexheti së bashku me kandidatët për deputet Arben Ziberi dhe Shermine Mamuti qëndruan në Suillare të poshtme, ku ishin të pranishëm edhe strukturat politike nga Sullaraj e epërme, aktiv politik që në kontinuitët përkrahin ideat e BDI-së dhe të Ali Ahmetit.

Reklame

Kandidati për deputet Arben Ziberi, tha se kjo mbështetje në Sullare të poshtme na jep motiv që të jemi më të guximshëm në hartimin dhe në politik bërjen në të ardhmen.

Ndërsa, kandidatja Shermine Mahmuti, u shpreh se c’doher gratë kanë rolë më konstruktivë, pasi që femrat janë nëna, motra dhe më mirë dinë të bëjnë politikën për avancimin e familjes në shoqërinë tonë.