BE publikon listën e re me vendet që mund të futen, Maqedonia përsëri jashtë

Këshilli Evropian ka publikuar listën e re me vendet, qytetërët e të cilave mund të hyjnë në zonën e BE-së nga 16 Korriku, por në këtë listë përsëri nuk është Maqedonia. Në listën ku janë 13 vende, kanë ngelur jashta Sërbia dhe Mali i Zi përshkak të keqësimit të situatës me Koronavirus.

Nga Brukseli bëjnë të ditur se lista përsëri do të azhurohet pas 2 javësh. /tetova1