Bëhen bashkë mërgimtarët e Sllupçanit në Zvicër, diskutohet për vendlindjen

Advertisment

Nje takim i mrekullueshem nga Sllupçanasit në pjesen franceze te Zvicres me saktesisht ne Lausanne.

Zoti i shperblefte per darken dhe mikpritjen e ngrohte e kryesis se Qendra Islame Shqiptare Renens VD . Se bashku me vendasit tone patem nje bashk bisedim shum produktiv dhe motivues qe ne te ardhmen te punojme edhe me shum.  Gjithashtu gjat ketij takimi grumbulluam ne baze vullnetare tegjith te pranishmit 600.- CHF si dhurate per hafizen tone te re Arbesen te ciles i urojme shum sukses ne te ardhmen.

Reklame

Me Rrespekt Kryesia