Bekim Jashari e Halil Kastrati këndojnë me çifteli në shtëpinë e të moshuarve (VIDEO)

Bekim Jashari ëshë i ftuari i radhës në emisionin “E Premtja me Halil kastratin”, shkruan Portali.info

Pos tjerav Jashari tregon edhe emocionin që i solli kur pa një ‘loke’ që i ngjajti në gjyshën e tij, dhe një burrë në gjyshin e tij.

“Atë ditë në Shtëpinë e Pleqëve jam ndi shumë i emocionuar. Me atë loken që biseduam në koridor më ka kujtu gjyshën, edhe nga pamja kogja shumë, edhe nga fjalët që i tha, ndërsa më atë të modhuarin që lozën shah më ka kujtu gjyshin kur na mësoje më luajtur si të vëgjlë, kurse kur kënduam unë e ti mu kujtua baba, kur u mbledhshim në odë burra e djëm të ri e kapkë Çiftelinë dhe na bojke muzik” tha Jashari.