Bekteshi: Pretendojmë të fitojmë të gjitha komunat me shumicë shqiptare

Kreshnik Bekteshi në emisionin ClickPlus në lidhje me zgjedhjet Lokale ka deklaruar se BDl pretendon ti fitojë të gjitha komunat me shumë shqiptare, bazuar në anketat e fundit.

Gjithashtu ka bërë të ditur se është duke u biseduar rreth programeve për çdo komunë në veçanti me të cilat do të garojnë dhe do të kërkojnë besimin e qytetarëve “Pretendojmë të fitojmë të gjitha komunat me shumicë shqiptare, bazuar në anketat e fundit, jemi duke biseduar rreth programeve për çdo komunë në veçanti me të cilat do të garojmë dhe kërkojmë besimin e qytetarëve” – është shprehur Bekteshi