Bekteshi: Tetova dhe Gostivari, çështje e kryer!

Kandidatët e Bashkimit Demokratik për Integrim, zonja Teuta Arifi dhe zotëri Nevzat Bejta më 31 tetor do të jenë kryetarë të Tetovës dhe Gostivarit, ka vlerësuar Kreshnik Bekteshi nga BDI në ClickPlus.

Tha se këto dy komuna janë çështje e kryer.

“Çështja e komunës së Gostivarit dhe Tetovës është çështje e kryer. Fiton Bashkimi Demokratik për Integrim siç fitoi me partitë politike ashtu do të fitojë edhe tash në rreth të dytë”, tha Bekteshi.