Berisha ka një porosi për Edi Ramën dhe përzierjen e tij në Maqedoni!

Edi Rama je i mirëseardhur në RMV vetëm nëse nuk bën propagandë në favor të mdonjë subjekti të caktuar politik.

Nëse Kryeminstri i Republikës së Shqiperisë Edi Rama këtu në RMV vjen me tendencë që të bëj propagandë per ndonje subjekt të caktuar politik me rastin e zgjedhjeve te parakohshme Parlamentare që do të mbahen këtu te ne Ateher më mirë është që mos te niset fare e të mos te vjen në Republikën Veriore të Maqedonisë.

Reklame

Pra nese vjen me ate qellim Propozoj qe Edi Rama te mos niset nga Tirana drejt Shkupit sepse per mua do te jete mysafir padeshirueshëm. Konsideroj se ne këtu kemi nevojë për përkrahje të realtë dhe të sincertë vëllazërore nga Kryeministri Rama psh ka tema shumë më të domosdoshme dhe më serioze për të cilat duhet të përpiqet të ndihmoj por jo edhe për përzierjen e tij në qështjen se për kë të votojnë qytetarët shqiptar që jetojnë në RMV në zgjedhjet e radhës.

Prandaj nëse vjen që me sinceritetin më të madh të na vizitoj pa ndonjë tendencë që të bëj propagandë parazgjedhore për ndonjë subjekt apo për ndonjë lider të preferuar të tij Rama është i mirëseardhur por sic thash edhe më lart nëse vjen të thotë se ky lider është burrë i madh që mes rreshtash nënkupton se të tjerët lider që i kemi nuk janë burra të mëdhej atëher kjo nuk është aspak e sincertë dhe vëllazërore nga ana e Kryeministrit Edi Rama i cili pritet që këtyre ditëve të vijë për vizitë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Pra e lus Ambadadorin e Republikës së Shqipërisë në RMV që tia përcjell këtë porosi dhe shqetsim të arsyeshëm timin Kryeministrit Edi Rama. (Ejup Berisha)