BESA e Kumanovës dhe Likovës shpërndajnë maska falas për qytetarët (FOTO)

Advertisment

Përfaqësues të FR të Besës dhe Forumit të Gruas sot në Kumanovë e Likovë kanë shpërndarë maska falas për qytetarët për mbrojtje nga Covid-19, duke e parë se tani është e obligueshme mbajtja e maskave.