BESA ristrukturon nëndegët në Lagjen e Trimave dhe Llopat të Kumanovës (FOTO)

Sonte Bilall Kasami ka vizituar fshatin Llopat dhe Lagjen e Trimave në Kumanovë, ku edhe janë ristrukturuar nëndegët e këtyre dy vendeve.

Bashkë me Kasamin kanë qenë edhe nënkryetari i BESËS, Kastriot Rexhepi dhe sekretari i departamenteve, Binas Pajaziti.