BESA rithemeloi nëndegët në Xhepçisht dhe Tearcë

Në një atmosferë impozante, me prezencë masovike, në prani të kryetarit Kasami dhe nënkryetarit Demiri, sonte u mbajt kuvendi themelues i nëndegës së Lëvizjes BESA në fshatin Xhepçisht, ku u zgjodhën organet e kësaj nëndege.

Me konsolidimin e strukturës, Xhepçishti dëshmoi se është në gatishmëri të plotë për të hyrë fuqishëm në zgjedhjet lokale.