BESA vazhdon takimet, bashkëbisedim me qytetarët (FOTO)

Edhe sonte Lëvizja BESA ka vazhduar takimet, ku bashkëbisedojnë me qytetarë duke ua treguar situatën aktuale politike dhe duke u mobilizuar për zgjedhjet e 12 prillit.

Sonte, eksponentët e BESËS qendruan në Sllupçan, Saraj, Bojanë, Leshnicë, Gradec dhe në Reçicë të madhe.

Reklame