BESA vërshon Facebookun, ‘MUNDEMI! Edhe më shumë , edhe më mirë’

Advertisment

Lëvizja BESA ka shpalosur slloganin e saj të përbashkët me LSDM në, i cili është “Mundemi! Edhe më shumë. Edhe më mirë.”

Pas publikimit, kanë vërshuar postimet e shumta të aktivistëve dhe simpatizantëve të BESËS me këtë sllogan.

Reklame

Kujtojmë se Lëvizja BESA hyri në koalicion parazgjedhor me LSDM-në e Zoran Zaevit duke i synuar 61 mandate në zgjedhjet e 12 prillit.