Bexheti: Ku mbeti ‘bileta’ për kryeministrin e parë shqiptar!

Advertisment

E ku mbeti “bileta” për Kryeministrin e parë shqiptar! BDI e dorëzuar dhe e nënshtruar ka qenë gjithmonë! Dëshira për pushtet i ka bërë që gjithmonë të shkelin mbi premtimet e veta që i kanë kërkuar vota , votuesit shqiptar.

“Biletë hyrëse për negociata me ne janë tri marrëveshjet sepse ne ashtu u përcaktuam edhe gjatë fushatës. BDI është garanci e tri marrëveshjeve. Unë e quaj BDI-në gardian të marrëveshjes së Ohrit, Prespës dhe me Bullgarinë.

Reklame

Është shumë me rëndësi që partia me të cilën më pas do të negociojmë për çështjet praktike dhe ndarjen e përgjegjësisë, duhet ta zgjidh këtë dilemë – deklaroi Bujar Osmani, Zëdhënës i BDI-së”

 

E ku mbeti "bileta" për Kryeministrin e parë shqiptar! BDI e dorëzuar dhe e nënshtruar ka qenë gjithmonë! Dëshira për…

Gepostet von Flakron Bexheti am Freitag, 24. Juli 2020