Bexheti paralajmëron: Gurthemeli i poliklinikës në Saraj do të vendoset në shkurt (VIDEO)

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti gjatë llogaridhënies para banorëve të kësja komune shpalosi projektet e realizuara, ato që janë në realizim e sipër dhe projektet e ardhshme.

Sa i përket ndërtimit të poliklinikës në Saraj, Bexheti informoi se nëse gjithçka shkon në rregull në shkurt do të vendoset edhe gurthemeli.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Bexheti informoi se këtyre ditëve në Sfillare të Epërme pritet të fillojë kyçja e amvisërive në ujësjellës i cili ka kushtuar mbi 36 milion denar.

Sa i përket ujit të pijshëm për shumë fshatrat të kësaj komune, Bexheti informo se më tepër se gjysma e mjeteve janë siguruar për njërin rezervuar ndërkohë që po përgatitet edhe projekti për rezervuarin e dytë në Kopanicë.

Ai gjithashtu informoi se po hartohet projekti për pastrimin e lumenjve, stacion filtrues dhe rregullimi i koritës.