BFI kërkon që fitrin dhe zekatin t’ua japin atyre!

Bashkësia Fetare Islame përmes një komunikate të lëshuar sot kërkon që fitrin dhe zekatin t’ua japin atyre, pra Bashkësisë Fetare Islame. Në komunikatë thuhet se çdo nxënës i medresesë detyrohet të çojë edhe vërtetimin e pagesës te kujdestari i klasës përkatëse.