BFI me masa kundër Koronovirusit, ndërpritet mësimi në medrese dhe mektebe

BFI ka marrë masa në lidhje me kovid 19.

Ka ndërprerë mësimin në medrese dhe FSHI. Gjithashtu janë mbyllur edhe mektebet.

Reklame

Sa u përket faljeve nëpër xhami, kjo është e drejtë e besimtarëve që vetë të vendosin.

Edhe në të kaluarën ka patur sëmundje të ndryshme madje edhe murtaja, por xhamitë kanë funksionuar”, thonë nga Bashkësia Fetare Islame.