Biden thellon rezultatin – Fiton garën edhe në Nevada

Advertisment

Joe Biden, ashtu siç pritje, është fitues edhe në Nevada. Në këtë shtet janë numëruar 93 për qind të votave dhe presidenti i zgjedhur kryeson me 49.9% të votave.

Nga ana tjetër, Donald Trump ka marrë 47.9% të votave.

Reklame

Me 6 votat elektrorale të Nevada-s, totali i votave të Biden sipas Associated Press, shkon në 290, krahas 214 të Trump.

Numërimi vijon ende edhe në katër shtete, Arizona, Georgia, Karolina e Veriut dhe Alaska.