Bie bora e parë në Kroaci e Slloveni shikoni këto pamje mahnitëse (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Mirëpo, në disa zona malore tashmë kanë rënë edhe fjollat e para të borës. Një ciklon i thellë nga zona e Gjirit të Genovës u zhvendos në Adriatikun verior gjatë mëngjesit dhe pritet të lëvizë më tej në Adriatikun qendror.

Për shkak të kësaj me ndryshime moti po përballet i tërë rajoni. Në disa zona malore në Kroaci madje ka rënë edhe borë.

Reklame Reklamë:
Qries

Reshje bore ka pasur edhe në viset malore të Sllovenisë.

FOTO: